INGREDIENTS 2 tbsps Cooking oil 6 cups Beef brisket, cut into 1 inch cubes 2 cups Water 1 pouch Mama Sita’s Caldereta (Spicy Sauce) Mix ½ cup Potatoes, cut into 1 inch cubes ½ cup Carrots, cut into 1 inch cubes 1 pc Red bell pepper, cut into 1-1/2 inch triangles ½ cup Green peas ¼ cup Pitted green olives (optional) COOKING INSTRUCTIONS In a saucepan, pan fry beef brisket in cooking oil until the edges turn brown. Add water and bring to a boil, lower the heat and simmer until tender. Add potatoes and carrots. Simmer until cooked. Add Mama Sita’s Caldereta (Spicy Sauce) Mix and stir. Add red bell pepper, green peas and green olives. Cook until done. 成分 2 tbspsクッキングオイル 6杯の牛肉のブリスケット、1インチのキューブにカット 2カップの水 1 ·ポーチママシタのCaldereta(スパイシーソース)ミックス ½カップのポテトは、1インチのキューブにカット ½カップのニンジンは、1インチのキューブにカット 1-1/2インチの三角形にカット1個赤ピーマン、 ½カップグリーンピース ¼カップピットグリーンオリーブ(オプション) クッキングに関する指示 鍋では、食用油のパン炒め牛肉のブリスケットは、エッジが茶色に変わるまで。 水を追加し、沸騰させ、柔らかくなるまで加熱し、煮るを下げる。 ジャガイモとニンジンを追加。調理するまで煮ます。 ママシタのCaldereta(スパイシーソース)ミックスを追加し、かき混ぜる。 赤ピーマン、グリーンピースとグリーンオリーブを追加。完了するまで煮る。